Vereniging

Vereniging Veluwse Geslachten

De Vereniging Veluwse Geslachten (VVG) bestaat sinds 29 november 1975 en is begonnen als een werkgroep met leden die een gezamenlijke interesse hadden in genealogisch onderzoek naar Veluwse geslachten. Doel was de genealogie van Veluwse geslachten te bevorderen. De eerste voorzitter was de heer Anton Zeven. Bijna 10 jaar later, op 15 januari 1985, is de Vereniging Veluwse Geslachten officieel opgericht. In de jaren daarna is de vereniging uitgegroeid tot een stabiele, gezonde vereniging met 600-700 leden, in binnen- en buitenland.

Meer Informatie

Vereniging 550x380.jpg

Onze vereniging

VVG staat voor stamboomonderzoek en transcriptie van doop-, trouw- en begraafboeken. De ca. 600 leden zijn op zoek naar hun Veluwse voorouders.

Lees meer
Bestuur 550x380.jpg

Bestuur & secretariaat

Het bestuur is belast met het goed functioneren van de vereniging. Het zorgt voor een actuele leden- en financiele adminstratie en verenigingsdocumentatie.

Lees meer
Redactie 550x380.JPG

Redactie & tijdschrift

De redactie stelt ons tijdschrift samen dat 4x per jaar uitkomt, sinds 2018 een vernieuwde lay-out kent en veel Veluwse genealogische informatie bevat.

Lees meer
Bibliotheek 550x380.jpg

Bibliotheek

Onze bibliotheek in gemeentehuis Barneveld is van dinsdag t/m donderdag toegankelijk. Op de even dinsdagen zijn VVG-vrijwilligers aanwezig.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan nu in en ontvang automatisch onze nieuwsbrief.

Top