Publicaties digitaal

Oosterbeek Doopboek 1713-1769

Voorwoord

Deze publicatie bestaat uit drie onderdelen:

  • In het eerste deel vindt u het doopboek van Oosterbeek in chronologische volgorde, zoals die in het originele doopboek te vinden is.
  • In het tweede deel vindt u het doopboek gesorteerd op alfabetische volgorde van het patroniem of familienaam van de vader.
  • In het derde deel is het gesorteerd of patroniem of familienaam van de moeder. In het origineel zijn alleen chronologische volgorde en de sortering op patroniem of familienaam van de vader opgenomen, maar het leek ons nuttig om ook de sortering op patroniem of familienaam van de moeder op te nemen.

Met dank aan Bertha van Boven voor de geleverde foto’s van het origineel.


D.d. 8 januari 2010 is toestemming verleend om deze gegevens te plaatsen op de website van “van papier naar digitaal” door Albert Veldhuis.
Voor deze digitale versie is deze publicatie geheel herzien aan de hand van de originele doopboeken, zoals die via www.zoekakten.nl zijn in te zien. Daarbij zijn de nodige correcties gemaakt t.o.v. de originele transcriptie. Nog steeds blijft gelden dat het essentieel is om deze gegevens te controleren aan de hand van het origineel.
 

Auteur
A. Veldhuis
Jaar van uitgifte
2010
Pagina's
109
Plaats
Oosterbeek
Nummer publicatie
302
Soort
Doopboek

 

Als lid kun je dit document inzien,
maar dan moet je wel eerst inloggen.

Bestel deze uitgave


Prijs voor niet leden: € 5,45

Op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan nu in en ontvang automatisch onze nieuwsbrief.

Top