Bibliotheek (digitaal)

Van Noorel (Van Norel)

Voorwoord

Ongeveer 1980 zijn wij begonnen met een grootscheeps onderzoek naar het geslacht "Van der Haar","Van Essen" wat uiteindelijk zou resulteren in een "schoon" boekwerk wat eind 1983 van de pers rolde, met vele waardevolle gegevens en foto's uit het verleden.Na het verschijnen van dit boek wilden wij resoluut stoppen met verdere genealogiƫn op te zetten. Het is ondanks alle goede mede werking van de familie toch een gigantisch onderzoek, buiten het samenstellen van het boek. Maar als men eenmaal "de pen ter hand heeft gehad" merkt men enige tijd later, dat, als het boek klaar is, er een "schrijversgat" ontstaat. Een schrijver zal wel eens gezegd hebben:"Wie schrijft die blijft" en zo was het met ons hetzelfde.
Wij startten medio '85 met het onderzoek "Van Noorel" (moederszijde van mijn vader). Het onderzoek verliep iets makkelijker daar wij het veldwerk in dezelfde streek deden als die toendertijd van de "Van der Haars", "Van Essens".Ook hier spreken wij onze waardering uit voor de gehele familie Van No(o)rel,die ons altijd zo behulpzaam is geweest
met informaties en foto's. Door deze aanvullende gegevens krijgt het boek meer kleur, waardoor dit in het geheel waardevoller wordt voor de familie. Wij danken hiermee dan ook eenieder voor zijn medewerking, want dit heeft geleid tot de totstandkoming van dit toch wel bijzondere boek.
 

Auteur
Haar, G.van der
Kast
2.4.33
Jaar
1988
Pagina's
275
Plaats
Epe-Vaassen
Locatie
OV
Datum
Medio 1998
Nummer
1

 

Als lid kun je dit document aanvragen,
maar dan moet je wel eerst inloggen.

Op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan nu in en ontvang automatisch onze nieuwsbrief.

Top