Wie zijn wij

Op Wie Zijn Wij stellen wij ons als Vereniging Veluwse Geslachten aan u voor. U vindt hier informatie over hoe het begon, over onze doelstellingen, hoe u lid kunt worden en hoe de VVG organisatorisch is samengesteld. Via de tab Bestuursinformatie in de menuregel hierboven komt u op een pagina waar extra informatie is te vinden over de vereniging zoals het financiële jaarverslag, een overzicht van de activiteiten in het afgelopen jaar en de beleidsdoelstelling voor de komende periode.

 

HOE HET BEGON DOELSTELLINGEN BESTUURSINFORMATIE
Hoe het begon Tynsboek 1496 Putten    
De VVG begon in 1975 als een Werkgroep Veluwse Geslachten met een gezamenlijke interesse in Veluwse genealogie. De doelstellingen van 1975 zijn nog onverkort van kracht. Maar ook digitalisering speelt nu een grote rol, b.v. door VVG-transcripties zoals de Tynsboeken van Putten, via de website beschikbaar te stellen aan leden.    De pagina Bestuursinformatie geeft – naast enige algemene informatie – ook weer wat het bestuur in algemene zin van plan is, wat van de plannen terecht is gekomen en hoe de financiën er voor staan
LIDMAATSCHAP ORGANISATIE
Lidmaatschap
Er zijn vele redenen om lid van de VVG te worden. U vindt ze hier, maar daarnaast ook alle andere relevante gegevens over het lidmaatschap. Lees hier wie zich achter de schermen inzetten voor de Vereniging, wie zich inzetten voor Tijdschrift en Nieuwsbrief, maar ook waar u terecht kunt met al uw vragen.