NIEUWSBRIEF

De VVG geeft niet alleen een tijdschrift uit, maar ook de nieuwsbrief Nieuwtjes & Weetjes. Deze vormt een aanvulling op het VVG-tijdschrift en verschijnt – afhankelijk van de hoeveelheid nieuws – gemiddeld 1x per maand. De nieuwsbrief bevat niet alleen (verwijzingen naar) de actuele nieuwsberichten zoals deze ook op de website worden gepubliceerd, maar ook nieuws uit de regio, genealogische informatie over de Veluwe, tips en wetenswaardigheden etc.

Hoewel het tijdschrift de belangrijkste weg blijft om te communiceren met VVG-leden en om genealogische informatie over onze Veluwse voorouders te verspreiden, biedt de nieuwsbrief in aanvulling daarop wel de mogelijkheid om sneller in te spelen op de actualiteit. En, niet onbelangrijk, ook niet-VVG leden kunnen de nieuwsbrief ontvangen en zo kennismaken met onze Vereniging en onze website.

Kop NieuwsbriefNieuwe model Nieuwsbrief (vanaf maart 2016)

Wij hopen dat deze nieuwsbrief aan uw genealogische behoefte tegemoet komt. Wij houden ons uiteraard van harte aanbevolen, indien u suggesties heeft voor verbetering van de nieuwsbrief. Daarnaast horen we uiteraard graag van u indien u informatie heeft die u zou willen publiceren in de nieuwsbrief.

Uw email-adres wordt alleen gebruikt voor toezending van onze nieuwsbrief. Na het invullen en verzenden van uw aanmelding krijgt u via het opgegeven e-mailadres nog een bevestigingsbericht waarop u dient te reageren.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Vul hier uw gegevens om onze VVG-nieuwsbrief te ontvangen
(*zijn verplichte velden):

 

 

Voor suggesties en informatie over onze nieuwsbrief kunt u een bericht sturen aan de Redactie Nieuwsbrief. En uiteraard houdt de redactie zich ook van harte aanbevolen voor kopij over nieuwsfeiten, informatie, vragen en antwoorden, genealogische wetenswaardigheden etc.

Nieuwsbrievenarchief

Het vorige model van de VVG-Nieuwsbrief (uitgekomen in de periode 2013 – maart 2016) werd verstuurd via provider YMLP ; de 29 verstuurde nieuwsbrieven zijn nog in te zien op:

De huidige nieuwsbrief Nieuwtjes & Weetjes wordt verstuurd via Mailchimp. Het archief verzonden nieuwsbrieven is te benaderen via: