NIEUWSBRIEF

De VVG geeft niet alleen een tijdschrift uit, maar ook een Nieuwsbrief. Deze vormt een aanvulling op het VVG-tijdschrift en verschijnt minimaal om de 2 maanden met actueel nieuws, vragen en antwoorden, genealogische informatie etc. Hoewel het tijdschrift de belangrijkste weg blijft om te communiceren met VVG-leden en om genealogische informatie over onze Veluwse voorouders te verspreiden, biedt de Nieuwsbrief in aanvulling daarop wel de mogelijkheid om sneller in te spelen op de actualiteit en adequater op vragen te reageren. En, niet onbelangrijk, ook niet-VVG leden kunnen de Nieuwsbrief ontvangen en zo kennismaken met de Vereniging.

OI - Nieuwsbrief Nieuwsbrief15 Nieuwsbrief 16

Wij hopen dat deze Nieuwsbrief aan uw genealogische behoefte tegemoet komt. De opzet en inhoud zal zich nog verder ontwikkelen en wij houden ons dan ook van harte aanbevolen, indien u suggesties heeft voor verbetering van de Nieuwsbrief. Daarnaast horen we uiteraard graag van u indien u informatie heeft die u zou willen publiceren in de Nieuwsbrief.

Voor het aan- en afmelden voor onze nieuwsbrief maken wij gebruik van een toepassing waarmee uw gegevens veilig bewaard worden en alleen gebruikt zullen worden voor toezending van onze nieuwsbrief. Na het invullen en verzenden krijgt u via uw opgegeven e-mailadres nog een bevestigingsbericht waarop u dient te reageren.

Ook voor niet-leden:
Vul uw e-mailadres in om onze gratis VVG-nieuwsbrief te ontvangen:

E-mailadres:
Naam:
Woonplaats:
 Inschrijven    Uitschrijven

 

Voor suggesties en informatie over onze nieuwsbrief kunt u een bericht sturen aan de Redactie Nieuwsbrief. En uiteraard houdt de redactie zich ook van harte aanbevolen voor kopij over nieuwsfeiten, informatie, vragen en antwoorden, genealogische wetenswaardigheden etc.

Archief verzonden Nieuwsbrieven

Onze eerder verzonden nieuwsbrieven worden opgeslagen in een internet-archief.