Onze Informatie

De VVG beschikt over een schat aan Veluwse informatie. Een gedeelte is voor zowel leden als niet-leden toegankelijk doch het grootste deel is uitsluitend bestemd voor leden. Tot voor kort was deze informatie in te zien door naar de bibliotheek in Barneveld te gaan, door een publicatie zoals een DTB-transcriptie aan te schaffen of door het tijdschrift te lezen. Maar meer en meer krijgen VVG-leden vanachter hun pc direct toegang tot de informatie voor het genealogische onderzoek naar hun Veluwse roots.

BIBLIOTHEEK   PUBLICATIES   CDs EN DVDs
OI- Bibliotheek   OI - Publicaties   OI - CD13
In de VVG-bibliotheek in Barneveld zijn meer dan 2000 Veluwse boeken en documenten aanwezig   De VVG heeft meer dan 300 publicaties uitgegeven zoals Herengoederen, Kwartierstaten en DTB-boeken van de Veluwse plaatsen   Een aantal publicaties is ook uitgebracht op CD en DVD, zoals het Bevolkingsregister van Barneveld.
         
TIJDSCHRIFT   NIEUWSBRIEF   BERICHTEN
     zoeken-in-berichten
Sinds 1976 geeft de VVG voor leden 5x per jaar het tijdschrift Veluwse Geslachten uit. Per keer 60-70 pagina’s vol met Veluwse genealogie.   De jongste loot aan de VVG-stam is de Nieuwsbrief die regelmatig uitkomt met veel actuele informatie. Voor zowel leden als niet-leden.   Op zoek naar bepaalde berichten? Hier worden alle berichten getoond die eerder op de site of in de nieuwsbrief zijn gepubliceerd.