JUBILEUM

logovvg40jaar-200x200
De vereniging “Veluwse Geslachten” viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. De vereniging bestaat sinds 29 november 1975 en is begonnen als “Werkgroep Veluwse Geslachten”. Bijna 10 jaar later, op 15 januari 1985, met de ondertekening en vaststelling van de statuten is de “Vereniging Veluwse Geslachten” (VVG) officieel opgericht.

Het accent van dit 40-jarig jubileum ligt bij de Veluwedag 2015. Hoewel tijdens deze feestelijke bijeenkomst op 3 oktober geen uitgebreide jaarvergadering is gehouden, zijn op die dag nog wel een paar formele zaken aan de orde gesteld. O.a. het vaststellen van de financiële verantwoording over 2014 en de begroting 2016. De cijfers worden opgenomen in onze publicatie nummer 5 van 2015. Op zaterdag 3 oktober zijn papieren exemplaren van de verantwoording over 2014 en de begroting over 2016 uitgereikt. U kunt de cijfers ook hier inzien.

Nummer 4 – 2015 is een speciaal jubileumnummer en is tijdens de Veluwedag aan de bezoekers uitgereikt. De leden die niet op de Veluwedag aanwezig zijn geweest, krijgen het blad op de normale wijze toegestuurd.

Terugblik

Op zaterdag 3 oktober is een mooi jubileum gevierd van Veluwse Geslachten. Een drukke, gezellige dag met mooi weer, veel bekende gezichten, een druk bezochte genealogische markt, boeiende lezingen, een lekkere boerenmaaltijd en een gezellige receptie waarbij de oprichters en leden van het eerste uur Anton Zeven, Tijs van den Brink en Evert de Jonge extra in het zonnetje zijn gezet. Veel enthousiaste reacties. De moeite meer dan waard!!

Foto-impressie